Sommerles

Sommeren er en fin tid til å lese bøker. Lesing er viktig, og gode leseopplevelser er kanskje enda viktigere. Kampanjen oppmuntrer til lesing og bibliotekbesøk gjennom sommeren.

Nettsiden Sommerles.no åpner 1. juni og kampanjen varer til 31. august. Før 1. juni, kan dere sjekke altom.sommerles.no for mer informasjon.

All lesing teller. Lesekampanjen er ikke bare for dem som kan lese. På Sommerles.no registreres både bøker som barna har lest selv og bøker de har lest sammen med noen eller lyttet til (høytlesning og lydbøker).

For hver bok som registreres, får deltakerne XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Barna kan få både kule digitale trofeer på nettsiden og hente fysiske premier på biblioteket. Vi håper at dere vil hjelpe barna slik at de kan delta på lesekampanjen og gi dem gode leseopplevelser hele sommeren! Ta gjerne turen innom biblioteket for å få vite mer.

Det hele avsluttes med Lesefest lørdag 10. september, da kommer Matias Alegria som har skrevet boken «Verdens råeste haier» og er kjent fra NRK-Super. Billetter legges ut 17. august via Tikkio.

God sommer!

 
Translate »