Sommerles

I samtale på Bamble bibliotek og litteraturhus får vi høre Jørn Lier Horst snakke om sin nyeste bok «Sak 1569».

Mandag 28. september kl 1800 gjester Jørn Lier Horst Bamble bibliotek og litteraturhus. Vi blir med Jørn Lier Horst og Wiliam Wisting til Rugtvedt og Stathelle hvor forfatteren vokste opp. Alle i Bamble vil kjenne seg igjen i boka. Til og med den kvinnelige journalisten fra lokalavisa har en viktig plass.

Vi får også høre om true-crime i tv, serier og bøker, om hvordan han bygger opp bøkene sine, og om filminnspillingen av de populære CLUE-bøkene ved Langesund bad.

Samtaleleder: Per Erik Buchanan Andersen

Kvelden åpnes med noen kriminelt gode sanger av Tor Ærlig og Øyvind Risberg.
Det blir salg og signering av boken.

Billett kr. 100,- kjøpes på Tikkio.com.

OBS! Arrangementet er i underetasjen i Grindbakkenbygget. Inngang ved sjøsiden.

Smittevern:

  • Arrangementet vil ha et begrenset antall plasser. Dette er for at vi skal kunne gjennomføre avstandsregelen mellom stolene.
  • Alle som skal delta på et arrangement (også gratisarrangement) må hente/kjøpe billetter på tikkio.com. Der registreres navn og mobilnummeret til den som kjøper billetter. Vi må vite nøyaktig antall som skal delta og kunne finne igjen navn av hver enkelt i tilfellet smitten må spores. Har du kjøpt billetter på vegne av andre, er du kontaktperson for din gruppe i en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.
  • Korona-restriksjonene vil følge de føringene som er gjeldende da arrangementet skal gjennomføres. Det betyr at ved eventuelle innskrenkinger eller utvidelser, kan antall billetter minkes eller økes.
  • Når man har bestilt gratisbilletter som man allikevel ikke får brukt så gi beskjed til biblioteket/avbestill dem slik at vi kan legge dem ut som tilgjengelig igjen.
  • Informasjon om forholdsreglene angående smittevern er hengt opp på bibliotek og litteraturhuset.
    Følg disse reglene!
  • Bli hjemme hvis du er syk eller føler deg uvel, også ved milde symptomer.
 
 
Translate »