Velkommen til en samtale mellom Jan Kjærstad og Even H. Kaalstad torsdag 11. november 2021 kl 19.00 på Bamble bibliotek og litteraturhus.

Jan Kjærstad kommer for å snakke om sin nye roman, En tid for å leve. Romanen handler om alt vi ikke vet om hva som vil skje til neste år. Og om vår tids jag etter oppmerksomhet.

Hedda Christine Foss spiller hovedrollen i Ibsens stykke, og nå står hun på scenen med en pistol – ladd med skarpe skudd. I salen sitter en forhenværende kjæreste, en forhatt kritiker og på første rad sitter landets statsminister. Er det fremdeles Ibsens tid? Eller er det tid for hevn?

I samtale med Even H. Kaalstad får vi høre mer om boken og om hvordan det er å skrive roman om dagsaktuelle tema.

Billett kjøpes via Tikkio.com, kr. 100,- pr. stk.

Det blir salg og signering av boken.

Jan Kjærstad er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn av sine nyskapende romaner. Kjærstad har embetseksamen i teologi og debuterte i 1980 med novellesamlingen «Kloden dreier stille rundt». I tillegg til sine romaner har han skrevet billedbøker og essaysamlinger og har mottatt en rekke utmerkelser og priser for sitt forfatterskap.

Even H. Kaalstad er samtaleleder. Han driver sitt eget firma, EHK-kreativ, som i hovedsak jobber innenfor kulturfeltet. Even har lang erfaring som konferansier, møteleder og talkshow-vert. I mange år har han jobbet med forfattere og forfatterarrangement i forbindelse med sin tidligere jobb i Aschehoug forlag.

Foto av Jan Kjærstad: Fartein Rudjord
Foto av Even H. Kaalstad: Øystein Westlie

Translate »