Sommerles

Velkommen til en samtale mellom forfatter Kari Fure, Taus E. Dajeva og samtaleleder Åshild Tveraaen.

Onsdag 21. oktober kl 19.00 ønsker vi velkommen til en samtale mellom forfatter Kari Fure, Taus E. Dajeva og samtaleleder Åshild Tveraaen.

Vi møter Kari Fure, forfatter av «Krigens døtre». Fure forteller historier om hvordan det er å være kvinne i krig og på flukt. Dette er historier om dramatikk og sårbarhet, men også om håp, livskraft og stor styrke. Noen av dem forteller at da det røynet på som verst, klarte de å mobilisere styrke som de ikke visste at de hadde. Fordi de måtte.

Taus Edujevna Dajeva kommer fra Tsjetsjenia, er gift og har 7 barn. Hun går nå på grunnskole for å utdanne seg i Norge.

Åshild Tveraaen som er lærer i Bamble. Jobber i samarbeid med NAV og ulike opplæringskontor med lærlinger og ulike variasjoner av norskopplæring.

Arrangementet er gratis, men på grunn av smittevern må alle melde seg på ved å ta ut gratisbillett på tikkio.com.

Smittevern:

  • Arrangementet vil ha et begrenset antall plasser. Dette er for at vi skal kunne gjennomføre avstandsregelen mellom stolene.
  • Alle som skal delta på et arrangement (også gratisarrangement) må hente/kjøpe billetter på tikkio.com. Der registreres navn og mobilnummeret til den som kjøper billetter. Vi må vite nøyaktig antall som skal delta og kunne finne igjen navn av hver enkelt i tilfellet smitten må spores. Har du kjøpt billetter på vegne av andre, er du kontaktperson for din gruppe i en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.
  • Korona-restriksjonene vil følge de føringene som er gjeldende da arrangementet skal gjennomføres. Det betyr at ved eventuelle innskrenkinger eller utvidelser, kan antall billetter minkes eller økes.
  • Når man har bestilt gratisbilletter som man allikevel ikke får brukt så gi beskjed til biblioteket/avbestill dem slik at vi kan legge dem ut som tilgjengelig igjen.
  • Informasjon om forholdsreglene angående smittevern er hengt opp på bibliotek og litteraturhuset.
    Følg disse reglene!
  • Bli hjemme hvis du er syk eller føler deg uvel, også ved milde symptomer.
 
 
Translate »