Velkommen til en forfattersamtale med Lars Petter Sveen torsdag 28. oktober kl 19.00 på Bamble bibliotek og litteraturhus.

Lars Petter Sveen har skrevet bøkene «Fem stjerner» og «Fem skuggar» der vi følger fem ungdommers flukt fra Somalia, gjennom Afrika, og vil krysse Middelhavet for å komme til Europa og Norge. De prøver å holde sammen, men hvordan skal de overleve i en verden der ingen vil ha dem. Og hvordan skal de leve videre med det de har opplevd og overlevd.

For disse bøkene har Sveen fått strålende anmeldelser og er kveldens utgangspunkt for samtalen med Even H. Kaalstad.

Sagt om bøkene:
«Den beste flyktningromanen som har blitt skrevet i Norge. Lars Petter Sveen har skrevet en tett og spennende roman om fem somalieres flukt til Norge. Litterært står han også i en klasse for seg.» Marius Wulfsberg, Dagbladet (terningkast 5).

Gratis inngang, men billett må bestilles via Tikkio.com

Det blir salg og signering av bøker.

Forfatter Lars Petter Sveen er en anerkjent forfatter som har blitt tildelt Tarjei Vesaas’ debutantstipend, Aschehougs debutantstipend og Sunnmørsprisen.

Even H. Kaalstad er samtaleleder. Han driver sitt eget firma, EHK-kreativ, som i hovedsak jobber innenfor kulturfeltet. Even har lang erfaring som konferansier, møteleder og talkshow-vert. I mange år har han jobbet med forfattere og forfatterarrangement i forbindelse med sin tidligere jobb i Aschehoug forlag.

Arrangementet er støttet av Fritt ord, og er en del av arrangementsserien Krigens mange ansikter.

Foto av Lars Petter Sveen: Tine Poppe
Foto av Even H. Kaalstad: Øystein Westlie

Translate »