​Vi må dessverre avlyse foredraget om Reiseliv i Telemark ved Tor Kjetil Gardåsen og Per Ormestøyl som vi skulle hatt torsdag 12. november.


Opprinnelig tekst:

​Velkomment til et foredrag om Reiseliv i Telemark ved Tor Kjetil Gardåsen og Per Ormestøyl – torsdag 12. november kl. 19.00.

I forbindelse med arkivdagen inviterer vi til et foredrag om reiselivet i Telemark torsdag 12. november kl. 19.00.

Tor Kjetil Gardåsen vil fortelle om dagens ferieliv og om ferierende på Telemarkskysten i Kragerø, Bamble og Porsgrunn. Han var medforfatter av boken Ferieliv i Kragerø (2012). Per Ormestøyl forteller om prosjektet Reiseliv i Telemark som han ledet.
Prosjektet ble gjennomført i regi av Telemarksarkivet.

 
Arrangementet er i et samarbeid med Telemark museum.
 
Arrangementet er gratis, men billett må hentes ut på tikkio.com.
Smittevern:

  • Arrangementet vil ha et begrenset antall plasser. Dette er for at vi skal kunne gjennomføre avstandsregelen mellom stolene.
  • Alle som skal delta på et arrangement (også gratisarrangement) må hente/kjøpe billetter på tikkio.com. Der registreres navn og mobilnummeret til den som kjøper billetter. Vi må vite nøyaktig antall som skal delta og kunne finne igjen navn av hver enkelt i tilfellet smitten må spores. Har du kjøpt billetter på vegne av andre, er du kontaktperson for din gruppe i en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.
  • Korona-restriksjonene vil følge de føringene som er gjeldende da arrangementet skal gjennomføres. Det betyr at ved eventuelle innskrenkinger eller utvidelser, kan antall billetter minkes eller økes.
  • Når man har bestilt gratisbilletter som man allikevel ikke får brukt så gi beskjed til biblioteket/avbestill dem slik at vi kan legge dem ut som tilgjengelig igjen.
  • Informasjon om forholdsreglene angående smittevern er hengt opp på bibliotek og litteraturhuset. Følg disse reglene!
  • Bli hjemme hvis du er syk eller føler deg uvel, også ved milde symptomer.
Translate »