Velkommen til en forfattersamtale med Trude Teige torsdag 23. september kl 19.00 på Bamble bibliotek og litteraturhus.

I samtale med Even H. Kaalstad får vi høre Trude Teige snakke om sin nyeste roman «Morfar pustet med havet», som utkom i sommer.
Romanen er storslått fortelling om kjærlighet og overlevelse fra en ukjent del av norsk krigshistorie, og er en frittstående oppfølger av «Mormor danset i regnet».

Gratis, men begrenset med antall plasser. Alle må hente billett på tikkio.com på forhånd!
Første mann til mølla – smittevernreglene gjør at det er begrensinger i antall billetter. Foreløpig har vi kun 40 billetter, men det kan økes når datoen nærmer seg.
Det blir salg og signering av boken.

Arrangementet er støttet av Fritt ord, og er en del av arrangementsserien Krigens mange ansikter.

Forlaget Aschehoug skriver om forfatteren:
«Trude Teige (f. 1960) har gitt ut ni romaner og to sakprosabøker. Teige er utdannet oversetter og journalist og har jobbet som politisk reporter, nyhetsanker og programleder i TV2. Hun debuterte i 2002 med den historiske romanen Havet syng. Oppfølgeren Lene seg mot vinden kom to år senere.»

Even H. Kaalstad er samtaleleder. Han driver sitt eget firma, EHK-kreativ, som i hovedsak jobber innenfor kulturfeltet. Even har lang erfaring som konferansier, møteleder og talkshow-vert. I mange år har han jobbet med forfattere og forfatterarrangement i forbindelse med sin tidligere jobb i Aschehoug forlag.

Foto av Trude Teige: Tine Poppe
Foto av Even H. Kaalstad: Øystein Westlie

Translate »